juliamaria

Alla inlägg under juli 2013

Av Julia - 30 juli 2013 10:35

Hejsan..


Åh herregud, blev jätterädd när reklam-rutan på sidan började spela ljud ;O 

Okej nu har jag lugnat mig ;) 


Idag är det ganska tråkigt väder och så. Det regnar och man blir ju lite deppig när det är så grått och mörkt ute (suck). På torsdag ska jag sova över hos Klara! Jippie! ;* Hon är en utav mina bästisar och vi bor inte så nära varandra så vi är inte med varandra så jätteofta. Det blir ju mer när vi börjar skolan sen igen. Bara 3 veckor kvar!!!!! Förresten ska ju jag börja sjuan nu... Vi byter klass då men vi är den enda skolan i hela våran kommun som inte får reda på våra klasser innan vi börjar igen på hösten (jag går på en friskola). Alla andra får reda på sina klasser redan före sommarlovet när de går i sexan :(. Jag och mina kompisar håller bara tummarna för att vi kommer i samma klass. Det är ju lite jobbigt att inte veta under sommarlovet...


Igår eftermiddag gjorde vi inte så jättemycket, Elsa åkte till en kompis så jag och mamma passade på att bada lite grann. Det fanns hopp torn och jag hoppade faktiskt från trean! (jag har hoppat förut men inte på länge för jag är ganska höjdrädd så det är en stor sak för mig). Sedan åkte vi dit igen på kvällen när Elsa kom hem. Det var några stora killar (20+) som förstörde bryggan och det var en man som sade till dom att de inte fick gå därifrån förrän de lagat bryggan. Haha, det var ganska kul att kolla på! ;D. 


Jag fick mina nya skridskor igår också, med posten. Jag har en bild här:

 

Visst är de vackra!? Helt sprillans nya också!

Ha det skönt!

  

PS. Måste testa och använda en hashtag så nu kör vi: #skridskor #regn #skola


Av Julia - 29 juli 2013 09:16

Halloj!

Jag och Elsa försökte göra en videoblogg både här på bloggplatsen, på blogg.se och på nattstad.se men ingenting funkar. Det visade sig att man var tvungen att lägga upp videoklippet på antingen VideoFyMe eller på YouTube. Måste man det på alla bloggsidor? För varken jag eller Elsa får lägga upp videor och sånt på de sidorna. Här på bloggplatsen.se står det ju bara att de håller på att fixa videoklipps-avdelningen men att de ska bli klara under kvällen. Vi har väntat i 2 dagar men inget har hänt...

Jag skulle bara vilja fråga er om ni vet någonstans man kan ladda upp videoklipp på en blogg utan att behöva lägga ut dem på YouTube eller någon annan sida först :) Tack på förhand.

Och är det någon som har använt bloggplatsens videoklipp-avdelning tidigare? 

Behöver man ladda upp klippen på YouTube om man använder den?

Hoppas någon rutinerad bloggare läser detta och svarar på mina frågor :)

Vi kanske ses ikväll ;) Ville bara ställa mina frågor i hopp om att någon svarar ;(

Hej då!

 

Av Julia - 28 juli 2013 09:11

Haalloojj!


Idag ska vi på kalas! Min "låtsasbror" fyllde 18 år i fredags! Grattis Fabbe! 

Ville bara gratta lite sådär officiellt... I alla fall ska vi dit idag, om det blir varmt ska vi nog bada lite grann i sjön också. Det står på vädret att det ska bli lite blandat, typ alla väder som finns! Det ska bli både solsken och åskskurar så vi får väl se lite vad det blir till slut ;). 


Det var inte det jag skulle säga egentligen, vad var det nu.... Just det! Jag har fått massor av nya saker denna veckan, tänkte visa upp lite utav dem nu. Vissa saker är från Spanien (de flesta) och några är här från Sverige. 

De första sakerna jag fick var precis innan vi skulle åka till Spanien. Det var tre vita toppar och en vit stickad t-shirt med "hål" i. Alla de sakerna var från KappAhl. 

Här är en liten bild :).

 

Topparna är inte med, bara tröjan ;)

Resten av sakerna köpte jag på en marknad i Spanien. Det är ett par pilotglasögon, en hårklämma med blommor och fjädrar på, en blå grej som man ska utanpå en knut, en present till min kompis Wilma som fyller år snart (vill inte säga vad det är om ifall att hon läser detta) och till sist en väska :).

Här är en bild på det:

 

Ja vet visst är väskan jäääättesnygg!

Ha det superbra!

 



Av Julia - 26 juli 2013 14:25

Hejsan!
Nu är jag hemma från... Gissa vad!?... SPANIEN!!! Det var sååååå kul! Min pappas flickvän, Jenny, och hennes dotter, Izabella (Bella), åkte tillsammans. Jennys mamma och pappa har en lägenhet där så vi bodde inte på hotell. Jag kommer lägga ut en bild från varje dag. Jag lägger ut dem i ordning (torsdag, fredag, osv.). Jag var där från torsdag till fredag. Här är dem:

Ha det jättebra!
Puss & Kram
// Julia

Av Julia - 16 juli 2013 12:51

Hejsan!

Detta blir inget långt inlägg. Har inte gjort så mycket idag för vädret är inte så bra här i Sverige. Det blåser fortfarande ute och det är molnigt. Här är i alla fall 9 tips på hur man kan bära en scarf ;)

Njut:

 

   

Ha en bra dag :)

 

Av Julia - 15 juli 2013 15:48

Hallojsan!

Idag har jag varit och köpt nya skridskor!!! ;D

Det blev en modell som heter Edea Ice Fly. Jag har haft den i tre år nu och jag tycker fortfarande att den är jättebra. Skenorna blev ett märke som heter Gold Seal. De har jag haft i två år nu. Priset blev till slut ca 8.000 Japp, ni hörde rätt. Lite mer faktiskt ;). 


Det var i alla fall inte det jag skulle berätta om. Jag och Elsa gick ut lite i eftermiddags, trots det ganska dåliga vädret här. Det är molnigt. Gråååååa moln, inte fina, fluffiga vita moln utan gråa hemska moln. Ser ut som att det kommer regna. Sen blåser det ganska mycket också. Jag lade ifrån mig min jacka i gräset. Den blåste iväg och fastnade i ett träd. Jag och Elsa skrattade jättemycket när vi fick ner den ;D. När vi var utomhus testade vi också den nya appen som jag laddade ner idag. Den heter " Wide Split Lense ". Jag såg att ganska många använt den på instagram och sånt så nu har jag den också ;). Här kommer lite bilder från appen:

 

 

 

Haha kolla mitt ansikte på den sista bilden!

Ni kanske ser att det blåser ganska mycket men det var kul att ta kort ändå. Det är en app jag verkligen rekommenderar för de som gillar att fota roliga bilder!

Hoppas ni haft en grym dag!

Ha det gött!

 

Presentation


- Julia - 12 år - Konståkning - Vänner -

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Hänger du här ofta eller?
 Ja såklart!
 Nej varför skulle jag?

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards